ДИПЛОМАТ / DIPLOMAT

ДИПЛОМАТ / DIPLOMAT

бул. Александър Стамболийски 127 (до Mall of Sofia)
София,
България
23.3063248999999
42.6988166
UserLikes
Име: ДИПЛОМАТ / DIPLOMAT
Адрес: София, бул. Александър Стамболийски 127 (до Mall of Sofia)
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.diplomat.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Електродомакински уреди
Дейност:

Енергоспестяващи уреди. Уреди за дома.

Ключови думи: дипломат, diplomat, електроуреди, бойлери, телевизори

За нас

Дипломат Корпорейшън ООД е собственик на търговска марка Diplomat®, под която на българския пазар се предлагат електроуреди за вашия дом. По-голямата част на продуктите се продават и на европейския пазар. Компанията предлага широка гама модерни, функционални, енергоспестяващи и с иновативен дизайн уреди от български и световни производители, подходящи за всеки дом – електрически бойлери и такива със серпентина, телевизори, хладилници, перални, електрически и на твърдо гориво отоплителни уреди – климатици, конвектори, радиатори, вентилаторни печки, готварски печки на твърдо гориво, камини, камери и пелетни камини – сухи или със серпентина, малки и големи готварски печки, фурни, аспиратори, прахосмукачки, котлони и скари, плотове за вграждане, уреди за красота и всякакви малки електроуреди за кухнята или офиса като кафе кани, цитрус преси, блендери, сандвич-мейкъри, тостери, пасатори, диспенсери, миксери, ютии и др.


През 2004 г. Diplomat e една от първите български фирми, сертифицирана по Международния стандарт за качество ISO 9001 за търговия и доставка на едро и дребно, и сервиз на уреди за бита. Това я прави една от водещите фирми за продажба на електроуреди за дома от А до Я в страната, като има изградени търговски мрежи и успешен бизнес и в съседни страни. Дипломат Корпорейшън ООД разполага с широка дистрибуторска и логистична мрежа, както и със собствени магазини, шоуруум-и и складови бази в София, Пловдив, Варна, Луковит и с. Марикостиново, до Кулата, на границата с Република Гърция, в която имаме развит пазар.


Компанията гарантира на своите клиенти грижа и внимание и след закупуването на продуктите, като осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване. За целта е изградена сервизна мрежа в цялата страна, както и фирмен Call-център за запитвания, рекламация и консултация от страна на клиентите. В полза на потребителя се разработи електронен магазин diplomat.bg, който отговаря на всякакви съвременни изисквания за удобна търговия, като доставката е подарък. Освен това, ако пазарувате онлайн, вие имате редица клиентски ползи – ако поръчате до 14 часа, получавате уреда на следващия ден. В 14-дневен  срок, ако продуктите Дипломат не оправдаят вашите очаквания и са поръчани онлайн, можете да ги върнете. Без да ви задаваме въпроси. Не се колебайте да получите повече информация на телефон: 0700 1 50 90. Използвайте чат в реално време на diplomat.bg


Компанията гарантира, че марката Diplomat е с ясна и дългосрочна програма за развитие.


Фирмата създава отговорни взаимоотношения, инвестира в нови продукти и продуктови линии, от които потребителите имат нужда. Радва се на двупосочно партньорство, което стимулира обвързаността, взаимното уважение и подкрепа, и е ориентирана изцяло към удовлетворяване желанията на клиента и неговите очаквания.





 

Открийте ни в Google+